.nl
Twitter RSS Feed
Een website is net een auto. Deze vergt regelmatig onderhoud.

Website onderhoud

Een website onderhouden lijkt vrij simpel. Maar in de praktijk blijkt het voor bedrijven meer werk dan gedacht. Veel bedrijven zien de waarde van het goed onderhouden van een website niet altijd in. Daarom wordt vaak het bijhouden van de website niet efficiënt en voldoende gedaan.

Onderhouden?

Dit is echter wel belangrijk. Een website is net een auto. Net als een auto vergt een website af en toe onderhoud. Niet zoals een auto omdat deze gebruikt wordt (de bestanden zullen niet verslijten), maar omdat de wereld rondom de site verandert.

Als uw website goed wordt onderhouden blijft deze veel interessanter voor uw bezoekers. Zo is hetgene wat zij lezen actueel. En niet te vergeten, Google. Voor zoekmachines is het enorm belangrijk dat uw website up-to-date blijft!

Wij helpen u graag

Heeft u geen tijd om zelf u website te onderhouden? Of heeft u niet genoeg kennis? Geen nood, Egogo Websolutions regelt het voor u! Of u nu eenmalig, wekelijks of dagelijks aanpassingen heeft, Egogo Websolutions kan het voor u uitvoeren.

Niet alleen voor inhoudelijke wijzigen kunt u bij ons terecht, maar ook voor technische aanpassingen. Denk hierbij aan een nieuwe betaalmethode in uw webshop tot het beveiligen van formulieren tegen spam.

Onderhoudscontract

Indien u regelmatig aanpassingen heeft voor uw website(s), kunt u wellicht een onderhoudscontract overwegen. U bent dan voordeliger uit dan telkens losse opdrachten uit te besteden. Neem contact met ons op voor informatie en de prijzen.

De kosten

Uw website laten onderhouden bij Egogo Websolutions hoeft niet duur zijn, maar toch is het voor u natuurlijk erg belangrijk welke kosten hierbij komen kijken. Daarom zullen wij vooraf, naar aanleiding van uw wensen een offerte opstellen met een overzicht van de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent!