.nl
Twitter RSS Feed
Uw eigen webwinkel geheel naar uw wens

Eigen webwinkel

Wilt u een professionele webshop met een eigen unieke style en layout? Met ons jarenlange ervaring kunnen wij een professionele webshop voor u bouwen. Met een professionele webshop heeft u direct voorsprong op de concurrentie. De webshop vraagt weinig aandacht van u, omdat de verkopen geautomatiseerd verlopen.

Wij bieden een complete webshop waarbij uw klanten eenvoudig online producten kunnen bestellen. En niet alleen voor uw klanten, maak ook voor u. Want het beheren en onderhouden van uw webshop is niet moeilijk. Het enige wat u nodig heeft is een computer (of via uw smartphone) met internetverbinding.

Alle mogelijkheden

Voor uw webshop bieden wij alle mogelijkheden. Zoals alle mogelijke betaalmethodes waaronder iDeal, Paypal, creditcard. Uw eigen unieke layout, die aansluit bij uw huisstijl. Meerdere talen is ook een van de opties. Alles wat u kunt bedenken is mogelijk in uw webshop.

Kosten

Een eigen webshop is een eenmalige investering. Als u eenmaal uw webshop heeft, betaald u geen maandelijks terugkomende kosten. U heeft al uw eigen webwinkel voor het eenmalige bedrag van € 900,-. Vraag direct een offerte aan.