.nl
Twitter RSS Feed
Niet alleen meer bezoekers, maar meer omzet.

Online marketing

Zoekt u een bedrijf dat het meeste uit uw internet marketing haalt? Egogo Websolutions helpt u graag bij het behalen van rendabele doelstellingen, zoals verhogen van het aantal gerichte bezoekers op uw website. Maar niet alleen het aantal bezoekers, maar ook de leads en verkopen via uw website.

Meten is weten

Om de interesse van uw bezoekers te achterhalen is het belangrijk hun gedrag op uw website te meten. Wij zullen de juiste codes op uw website implementeren en u heeft een schat aan informatie beschikbaar. Als u weet wat de interesses zijn van het verkeer dat op uw website komt, zullen wij anticiperen en gerichte reclamecampagnes starten om meer bezoekers en omzet te genereren.

Onze methode

Internet marketing is op te splitsen in 2 vakgebieden: zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast kunnen wij behalve op zoekmachines ook advertentiecampagnes toepassen op andere websites die geschikt zijn voor uw doelgroep. Zo treft u alleen de bezoekers die geïnteresseerd zijn in het product dat u te bieden heeft.

Houd u bezig met uw vakgebied

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, u houd zich bezig met uw vakgebied. Wij zorgen ervoor dat uw doelstellingen behaald worden. Naar aanleiding van uw wensen zullen wij een marketingplan bedenken die precies past bij het product of dienst wat u te bieden heeft binnen uw budget.

Wilt graag meer informatie, of direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, of laat u terugbellen door een van onze medewerkers.